dijous, 17 de gener del 2013

Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector equí de carn

 Aquesta guia esdevé el document de referència per a tot el sector equí de carn de Catalunya, tant per a ramaders com per a qui ha de fer-ne el control oficial.
L’objectiu d’aquesta guia és disposar d’una eina útil per als ramaders, que els faciliti complir la normativa existent i alhora disposar d’unes pautes generals de maneig, benestar i producció per garantir la qualitat i homogeneïtat en els sistemes productius primaris i per assegurar el control essencial i la millora continuada de les explotacions ramaderes de bestiar equí d’aptitud càrnia.
Aquesta guia ha estat elaborada pels tècnics de la Federació i ha comptat amb la col·laboració de tots els sectors implicats; un grup de tècnics designats per la FECAPI ha fet una proposta de document, que s’ha enviat a totes les parts implicades que estaven interessades a participar-hi, i mitjançant reunions tècniques s’han discutit els diferents continguts fins a obtenir una GPCH per a les explotacions equines de carn de Catalunya real, pràctica i aplicable.  Posteriorment, aquesta proposta ha estat revisada per l’Administració fins que se n’ha aconseguit el reconeixement oficial.  

Més informació a ruralcat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada