diumenge, 24 de febrer del 2013

carn de cavall

Que porta carn de cavall?

No pateixi, aquí no enredem a ningú! Hi és clar que en porta!

Deixeu-me escriure quatre ratlles sobre aquest tema:
Avui he tingut la oportunitat d’assistir a una jornada de presentació sobre la "Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a les explotacions d’equí de Carn" a Ripoll. Em sembla del tot injust que un col·lectiu amb ganes de fer les coses ben fetes i en uns moments tant complicats, hagi que pagar les “malifetes” d’uns quants tramposos insensibles, per no utilitzar paraules més fortes, que d’altra banda, segur que serien més exactes.
Diuen que els anglesos no mengen carn de cavall. I què? També condueixen per l’esquerra. I jo no menjo carn de gos, de cangur o de cocodril! Que a més diuen que té gust de pollastre, que avui en dia és com dir que no té gust de res!
Segur que dins d’aquest mercat global i insostenible de l’alimentació en el que estem immersos podem trobar carn de cavall de qualitat més que dubtosa (com de vaca, porc, xai, etc.), però nosaltres tenim la sort de poder trobar carn de poltre molt saludable, d’una qualitat increïble, criada al costat de casa i amb totes les garanties de sanitat.
Ep! tenim la oportunitat de donar un cop de ma als nostres pagesos.

Mengem carn de poltre de muntanya! Boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada