diumenge, 28 de febrer del 2016

Lleva neus.

lleva neus.
Hem fabricat un lleva neus pensat per la tracció animal, aprofitant una bella cavadora i les màgiques mans de l'Aleix vila,
A falta d'alguns retocs aquest invent funciona prou be.

Si hem de treure neu. Traiem neu! I com que la pepa estava un pel lluny...
Mitsubishi i avall!!!











































dilluns, 15 de febrer del 2016

Canbi de sang.

Canvi de sang.
Tenim a casa en hulk, primer classificat en el nacional l'any 2012 en categoria de parelles, tercer classificat en el concurs comarcal de Llanars 2015 i fill den bonjan primer classificat en el concurs comarcal de Llanars i tercer classificat en el concurs nacional a Olot l’any 2015 i propietat den Joan moret de mas la illa de Llanars.
Amb ell cobrirem dues de les nostres egües: la tina que probe de casa pereto d’espot i la lluna de can illa de molló, amb la intenció de obrir la línia de sang.
Esperarem neguitosos els resultats!














diumenge, 14 de febrer del 2016

Doma de l'ester segon pas.

Doma de l'Ester segon pas.
Seguim progressant poc a poc amb l’ester. Ara ja ens em guanyat una mica la seva confiança, es deixa tocar sense problemes però encara es mostra reticent a ser ella la que ens vingui a trobar quan entrem al tancat, ara toca insensibilitzar tot el cos i començar a treballar amb les pressions. Però tot  amb molta calma i paciència, ara voler corre més del conte ens pot fer perdre molt més que no pas guanyar. La línia entre la por i la confiança encara es molt fina i l'hem de treballar més, i molt important acabar les sessions amb un gust positiu. val més poc i be!





dimecres, 10 de febrer del 2016

Doma de l'Ester.

Us presento l'ester, una preciosa potra de 24 mesos propietat den Joan moret. l'ester esta a casa nostre perquè treballem amb ella, ja veurem fins on arribem!
De moment avui a estat la primera pressa de contacte, per casualitats de la vida se l'hi a posat la corda al coll i ja que l'hi teníem l'hi em deixat! això  si mai l'hem estirat, hem fet com si no la portés.
per ser el primer dia ja hem fet prou  que es deixes tocar  de forma relativament relaxada.






















diumenge, 7 de febrer del 2016

Primer dia de feina!!!

Es el primer dia que treballem amb la mar els exercicis d'esquerra i dreta i quiet, de moment sembla que la blanca ho te més per ma que jo.













dimarts, 2 de febrer del 2016

Recria.

Quatre animals, quatre femelles, quatre capes, quatre edats. quina us agrada més?












Parant el net.

Parant el net.
Així es com en diem del fet de donar un tros de camp nou cada dia als animals. l'objectiu es que aprofitin millor el menjar i no trepitgin tot el camp.





Abans i després! deu nido com mengen!








La mar i en pilos els meus dos ajudants. això si, cada un amb predisposició diferent a l'hora de treballar!













Hi han eugues manyagues, eugues molt manyagues i després la cuca i la bruna!